SIKTA redovisningar

Nu har vi haft två omgångar med nya SIKTA utbildningen SIKTA I och SIKTA II. Skol IKT utbildning för alla pedagoger i Öckerö kommun. Inför sista tillfället ska deltagarna ha arbetat med en fördjupning tillsammans med sina barn/elever som redovisas inför gruppen.

Det är alltid väldigt inspirerande och roligt att få ta del av detta. Deltagarna är pedagoger/lärare från förskola upp till åk 9. Det fanns någon som hade jobbat med dokumentation i Unikum, Google Formulär och  någon som arbetat med epost i åk 2, samt någon som använt många olika digitala verktyg med sina elever, ex Google Classroom och Mindmapp appen Simple Minds,

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s