Spännande Ugglor på Öckerö och Hälsö

”I klasserna 3,4 och 5 på Öckerö och Hälsö har vi arbetat med ett projekt att skapa unika ugglor av skrot. Materialet har eleverna till stora delar tagit med sig material hemifrån. Vi har samtalat om resurshushållning/återvinning, möjligheterna med att skapa nya saker av gammalt och kreativiteten har varit på topp i verkstaden. Varje elev har sedan hämtat appen Greens screen till sin iPad och fotograferat ugglan/ugglorna mot en valfri bakgrund. Vi har då pratat om vem som äger en bild och vilken typ av bilder man kan använda utan att fråga.” Skrivet av Per Åhlund, lärare i Trä- och Metallslöjd.ugglorper

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s