Ny iPad turné snart klar

Nu har vi snart varit runt på alla skolor i kommunen och delat ut var sin iPads till åk 2 och åk 3. Alla elever från åk 2 och upp till åk 9 kommer då att ha var sin iPad. I åk 1 finns det en iPad på två elever och i förskoleklass finns det flera stycken i gruppen. Det är fantastiskt roligt att få vara med om detta och få se barnens glädje och entusiasm. De tidigare haft 1 pad på två elever så de är väl medvetna om att de ska använda iPaden för att lära sig mer och känner till många möjligheter som finns i iPaden för att underlätta och utveckla lärandet.Fil 000 (2)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s