”Ett nytt lärarskap i digitala fotspår”

Mycket bra och intressant föreläsning med Erika Kyrk Seger. Utifrån sina erfarenheter från förskolan där hon arbetar berättar hon om hur IKT kan bli en förlängning av barns lärande och den pedagogiska dokumentationen. Enligt Erika växer ett nytt slags lärarskap fram i de digitala fotspåren. Detta är ett lärarskap som kräver nyfikna, ödmjuka och lärande vuxna och bygger på ömsesidigt lärande, där kunskap inte automatiskt ligger hos den vuxne. I föreläsningen går Erika djupare in på dessa tankar, och berättar om hur hon har arbetat och delar med sig av tips som underlättar.

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 14.07.36För att se föreläsningen, klicka på länken nedan.

Erika har bloggen ”LäRaNDe FRaMTiD” som man kan följa för att få hennes inlägg direkt till eposten. Du kan även ta del av information och inspireras via hennes twitter @erikakyrkseger, samt på hennes Facebook sida ”Lärande Framtid”.

Bloggen "LäRaNDe FRaMTiD"

Bloggen ”LäRaNDe FRaMTiD”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s