Instruktionsfilm uppdatering iOS 7 och ”kallstart”

Sköt om din iPad

Nyligen kom det en uppdatering av iPad, en av de största förändringarna i en uppdatering eftersom gränssnittet är annorlunda med ny design och nya funktioner. Det finns många förbättringar i den nya uppdateringen t ex med AirDrop och att rösten i talsyntesen är mycket bättre. Det finns även dom som inte tycker uppdateringen är bra, men jag rekommenderar den. Läs mer om iOS 7 här https://www.apple.com/se/ios/whats-new/

Något annat som är bra att tänka på för att förbättra din iPad eller om den har ‘hängt sig’ är att ‘kallstarta’ den, (ung. som att stänga av datorn) och det gör man genom att hålla inne ‘hemknappen’ och ‘startknappen’ samtidigt.

För mer instruktioner se filmen där rektor Per visar hur man uppdaterar till iOS7 och ”kallstartar” iPaden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s