Europeiskt besök på Brattebergsskolan v 41!

Lärare från Europa kommer att vara på Brattebergsskolan under nästa vecka.

Brattebergsskolan är deltagare i ett tvåårigt multilateral Comeniusprojekt tillsammans med nio andra skolor från nio olika länder: Tyskland, Slovakien, Polen, Frankrike, Spanien, Italien, Grekland, Turkiet och Franska Guayan.
Målet med projektet, som heter Peaceful Horizon, är att skapa förståelse och att överbrygga fördomar, utveckla engelska språket och förbättra IKT- kunskapen.
Vi kommer dela arbeten med varandra digitalt och vi kommer även göra studieresor med några elevgrupper under de här åren. Klasserna 8g/h har under hösten producerat två filmer om Sverige och ett quiz som de övriga länderna nu kan ta del av.
Ett av våra arbetsverktyg är eTwinning. Vi återkommer med mer information efter vårt besök

20131006-221029.jpg

Annons

3 kommentarer

  1. Kul! Hedens skola välkomnar dem på fredag morgon med ett studiebesök. Vi hoppas kunna visa dem lite av undervisningen i så 4-6 samt att våra elever ges tillfälle att ställa nyfikna frågor och träna sina engelskakunskaper 🙂

  2. Thank you so much for welcoming us, we had a fantastic stay. I think I can post in the name of all participants: special thanks go to our Swedish project partner, our collleagues at Brattebergsskolan, all pupils and the headmaster. We also deeply appreciate the support of the municipality. It was a great start for our COMENIUS project!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s