Rektor är avgörande!

Några av faktorerna som Skolinspektionen kom fram till i sin studie av Sveriges skolor var hur otroligt viktig rektor är för utvecklingen och användningen av digitala hjälpmedel och den digital kompetens på skolorna.
Rektor Edward Jensinger har jobbat mycket med 1-1 och frågor kring digial kompetens i Malmö stad. Han föreläste och deltog i ett semniare på Torghandel Göteborg (Torghandel är en mötesplats med skolutvecklande digitalt mingel för pedagoger och skolledare inom skola och förskola i Göteborg)

Se hela seminariet i filmen.

Du kan även följa Edward på Twitter, hans Twitternamn är @EdwardJensinger

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s