Fler exempel på omdefiniering av lärandet!

Fler exempel på Omdefiniering:

Genom eTwinning kan du samarbeta digitalt med klasser och skolor i andra på ett smidigt sätt. Detta innebär en omdefiniering av lärandet eftersom det inte hade varit möjligt utan den digitala tekniken. På eTwinnings hemsida finns många exempel på hur du kan samarbeta med andra i Europa.

www.etwinning.net

www.etwinning.seeTwinning logga

Många skolor som har jobbat med 1-1 har nu börjat utveckla och ta tillvara på de digtiala möjligheterna och hitta nya sätt att jobba och lära sig. Några bra exempel visades på BETT mässan i London i år. Här är en film från när några Norska gymnasieelever presenterar hur de andvänder den digitala tekniken på sin skola. De presenterar detta på förmiddagsseminariet ”Scandinavian Summit” på BETT.

Google Drive- Detta verktyg ger möjlighet till samarbete genom att man kan skriva, kommentera och ge respons i samma dokument från olika platser i världen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s