Nu händer det grejer!

20130113-215611.jpg

Nu är det mycket spännande som händer i kommunen kring utvecklingen av de digitala verktygen. De första delarna av Öckerö kommuns breda IKT-satsning har påbörjats och första dagen på vårterminen fick alla lärarna på högstadiet varsin iPad och det var full aktivitet. Om några veckor är det alla 7:or som kommer få varsin iPad. Samtidigt är det även kompetensutveckling kring det pedagogiska användandet av den digitala tekniken för både lärare och rektorer, eftersom det har visat sig att det är en av nycklarna till att tekniken används på ett bra sätt så att det blir en kunskapsutveckling för eleverna.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s