Digitalt lästips – ”Digitaliseringen av skolan”

Digitala lästips – Digitaliseringen av skolan


Jan Hylén verkar inom områden som utbildning, IT och digitala lärresurser. Han är fristående konsult åt myndigheter, kommuner och regeringar mm. Han har skrivit boken ”Digitaliseringen av skolan” som bland annat beskriver den historiska utvecklingen och frågeställningar kring digitaliseringen av skolan och vad det innebär. På Studentlitteraturs webbsida www.studentlitteratur.se kan man beställa boken digitalt:-).  Jan beskriver kortfattat vad boken handlar om i Youtubklippet här nedan. Man kan även följa Jans arbete via hans webbplats, www.janhylen.se.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s