Glädjebud

I dagarna har vi fått glädjebud till Barn- och utbildningsförvaltningen. Våra politiker meddelar att vi redan i år kan starta vår breda IKT-satsning för barn och unga i Öckerö. Redan under den kommande veckan kommer vi att gå ut och beställa ett 20-tal multimedaklassrum till grundskola och gymnasium. Vi kommer också att beställa ett 50-tal elevdatorer till gymnasieskolan och pekdatorer till alla elever i årskurs 7 och deras pedagoger. Med beställningen följer även support och service av utrustning samt utbildning och processtöd för lärare och rektorer. IKT-satsningen bygger på den strategi avseende digitala helhetslösningar för pedagogik i skolan som arbetats fram i förvaltningen med stöd av GR Utbildning de senaste året. Under 2013 fortsätter vi satsningen och fokuserar då på årskurs 1 och 4.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s